0
  • Нове субвенције за пољопривреднике
  • Лајковчани ускоро добијају затворени базен
  • Потписани уговори о додели субвенција за набавку садница у ГО Лазаревац
  • Млади рукометаши отпутовали у Катар на Светско првенство
  • Одбојкашице ОШ „Миле Дубљевић“ одбраниле титулу државног првака

„Вулканизер Димитријевић“ победник футсал турнира у Лајковцу


Лајковац
501 |

Велики прелазни пехар лајковачког Новогодишњег турнира у малом фудбалу остао је у витринама познатог предузетника Меде из Словца и његове екипе „Вулканизер Димитријевић“.


Иако не увек у истом саставу (овога пута састављена од фудбалера из Лазаревца, Обреновца и Београда), ова екипа узастопне три године заслужено осваја турнир у Лајковцу.

У финалном мечу са 5:2 савладали су „Ауто плац ДМ“ из Ваљева, за који су наступали Ристовић, Ђукић, Јанковић и остали српсколигашки фудбалери. Виђен је добар фудбал, у којем је „Вулканизер Димитријевић“ све време водио и држао меч под контролом, а код супарника се осетио умор јер су пар сати раније освојили турнир у Ваљеву.

За најбољег фудбалера турнира проглашен је сјајни Лазаревчанин Филип Перишић из победничког тима, који је дао најбољег стрелца Бојана Бељића, док је најбољи голман Никола Атанацковић из екипе „Ауто плац ДМ“.

У конкуренцији ветерана трофеј је освојила екипа „Кафе Вагон“ из Ваљева предвођена Миланом Јовићем, савладавши сјајном игром „ДСС Лајковац“, за који су наступали познати ветерани из Лајковца, Уба и Лазаревца.

Титулу код омладинаца освојио је „Хидраулик систем“ из Мионице, победом у финалном мечу против домаћег „Стефија“. За победничку екипу наступали су омладинци „Крушик Будућности“. У конкуренцији кадета „Тек Слога“ из Великих Црљена савладала је лајковачку „Локомотиву“, у ваљевском финалу пионира „Будућност Крушик“ је био бољи од „Сењака“, док је код петлића убско „Јединство“ у финалу победило „Чили Вили“ из Лазаревца.

Завршни дан Новогодишњег турнира у малом фудбалу употпунили су фолклорни ансамбл КЦ „Хаџи Рувим“ и КУД „Железничар“ концертом народних игара, као и додела најбољим спортистима и клубовима општине Лајковац у 2017. години.НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ

Праве новине локални лист општина Лазаревац и Лајковац. Copyright SGFX media, 11550 Лазаревац, Јове Гркинића 14., Србија
Репродукција материјала са ове презентације без писмене дозволе је строго забрањено!