0
  • Нова столарија у вртићу "Дечије царство"
  • Министар Стефановић разговарао са полицијским службеницима у Убу, Лајковцу и Мионици
  • Годишња пчеларска изложба и саветовање у Лајковцу
  • Акција „Правилно је безбедно“ у лазаревачким школама
  • Конкурс за продајни базар цвећа и садног материјала "Најлепше из природе"
  • Кошаркаши Колубаре забележили су вредну победу над екипом Младости из Смедеревске Паланке

Вече кошарке за Тана


Лазаревац
775 |

Удружење „Ја се бавим спортом, а ти?“ организовало је кошаркашку утакмицу у част живе легенде лазаревачке кошарке, дугогодишњег спортског радника Рада Танасковића - Тана.


Одржана је пригодна кошаркашка приредба посвећена легендарном кошаркашком тренеру Раду Танасковићу, популарном Тану, који је дуги низ година радио у лазаревачким клубовима Колубари, Лазаревцу и женском кошаркашком клубу Колубара.

У првом мечу састале су се селекције Лазаревца и јуниорска селекција Београда, а потом су на паркет истрчали бројни кошаракаши које је тренирао популарни Тане, лазаревачки Кондрашин.

Пре друге утакмице Танасковић је добио бројне награде од кошаракаша Колубаре, које му је уручио садашњи тренер Колубаре Жарко Симић. Испред кошаркашког савеза Београда признање је уручио Бобан Синђелић, а испред ГО Лазаревац повељу му је уручио председник Бојан Синђелић.

Дрес кошаркаша Црвене Звезде је уручио садашњи тренер Црвене Звезде, Лазаревчанин Душан Алимпијевић, који је прве кошаркашке кораке научио од популарног Тана.

Око пет стотина љубитеља спорта присуствовало је овом изванредном догађају.

 

Интервју са Душаном Алимпијевићем,  тренером КК Црвена Звазда, читајте у наредном штампаном издању Правих новина!НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ

Праве новине локални лист општина Лазаревац и Лајковац. Copyright SGFX media, 11550 Лазаревац, Јове Гркинића 14., Србија
Репродукција материјала са ове презентације без писмене дозволе је строго забрањено!