0
  • Казнене мере за неуређене обале око некатегорисаних путева
  • Према висини зараде Лазаревац пети у Србији
  • Асфалтирање пута за Бркиће у Ратковцу
  • Пет милиона динара из буџета за црквене објекте у Лајковцу
  • Трећи по реду Базар цвећа данас и сутра одржава се у Лазаревцу
  • Хуманитарно књижевно вече у организацији КЦ „Хаџи Рувим“
  • Лазаревчани су остали без тренера Зорана Пиркета Стојановића, који се сели у Кину где ће наставити са радом

Успешан опоравак младог Лазаревчанина


Лазаревац
4768 |

У бројној спортској штампи последњих дана једна од главних тема је повреда аса Манчестер Јунајтеда Златана Ибрахимовића, a уз велико име светског фудбала, појавило се и име јуниора Чукаричког Андреје Стојановића, кога је од неугодне повреде лигамената опоравио др Милисав Николић, који са доста успеха ради у Цириху.


Млади Анреја Стојановић био је јунак прошлогодишње победе јуниора Чукаричког на Mаракани када је постигао одлучујући гол и донео Чукаричком титулу првака Србије у омалдинској конкуренцији.

„Имао сам неугодну повреду укршетених лигамената и предвиђена ми је дуга пауза. Нисам се мирио са тиме и пронашао сам др Милисава Николића, који је бројне познате фудбалере далеко брже излечио и то без хирушког захтева. Међу њима су Лука Модрић, Миралем Сулејмани, Немања Гудељ.

Имао сам и среће што су ми људи из клуба помогли да отпутујем у Цирих. Др Николић ми је установио и повреду кичме, што је било доста стресно за мене, али је на крају све испало најбоље. Шест седмица сам провео на клиници и имао сам велику пажњу свих, а наравно посебну од др Николића, тако да су тих шест недеља брзо прошле, а потом сам се  придржавао уптуства после напуштања Цириха и већ сам почео да наступам за своје вршњаке”, каже млади Лазаревчанин који са доста успеха наступа за омладице Чукаричког, а нада се да ће од јесени закуцати и на врата сениорског погона суперлигаша са Бановог брда.

Др Милисав Николић, као и много лекара из Србије, своје знање доказао је ван граница Србије, јер је медицински факултет завршио у Београду, а био је и успешан спортиста и бранио је боје Србије у каратеу.

 НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ

Праве новине локални лист општина Лазаревац и Лајковац. Copyright SGFX media, 11550 Лазаревац, Јове Гркинића 14., Србија
Репродукција материјала са ове презентације без писмене дозволе је строго забрањено!