0
  • Казнене мере за неуређене обале око некатегорисаних путева
  • Према висини зараде Лазаревац пети у Србији
  • Асфалтирање пута за Бркиће у Ратковцу
  • Пет милиона динара из буџета за црквене објекте у Лајковцу
  • Трећи по реду Базар цвећа данас и сутра одржава се у Лазаревцу
  • Хуманитарно књижевно вече у организацији КЦ „Хаџи Рувим“
  • Лазаревчани су остали без тренера Зорана Пиркета Стојановића, који се сели у Кину где ће наставити са радом

У Београду најављено финале Купа Србије у одбојци


Лајковац
624 |

У београдском хотелу “Краун Плаза” одржана је конференција за новинаре поводом финалних утакмица Купа Србије у обе конкуренције, које ће се одиграти у суботу 3. марта у Хали спортова у Лајковцу.


Конференцији су присуствовали капитени и тренери све четири екипе, а женске тимове представљале су: Ивана Лазаревић и Светлана Илић из лајковачког Железничара, Николина Лукић и Александар Владисављев из Црвене звезде. Капитен Ивана Лазаревић рекла је да је ово прво велико финале за одбојкашице Жеље, да екипа пише историју клуба и да ће дати све од себе да трофеј остане у Лајковцу. Шеф стручног штаба Железничара Светлана Илић у обраћању новинарима и јавности изјавила је:

"Задовољни смо постигнутим у овој сезони: освојили смо Балкански куп, први пут смо другопласирана екипа на крају регуларног дела Суперлиге, ево нас у финалу Купа и предстоји нам плејоф Суперлиге. Мислим да смо свима доказали оно што нисмо ни бојажљиво изговарали, али смо се трудили да не звучимо бахато: да желимо да се нађемо у врху женске одбојке. Финале Купа је једна утакмица, борба за трофеј и биће сигурно узбудљива. Тешко је одредити улогу фаворита: ако узмемо у обзир историју  сигурно је да Звезда мора да преузме улогу фаворита са 17 трофеја у овом такмичењу. Што се мене као тренера Железничара тиче и имајући у виду оно што знам о својим девојкама, убеђена сам да смо кадри за велики спектакл и да нисмо случајно у овом финалу".

Тренер Црвене Звезде Александар Владисављев рекао је да се ради о подједнако квалитетним екипама које су у врху наше одбојке и да ће то гарантовати добар меч и велико задовољство за публику. На конференцији је саопштено да су све карте распродате. Финале одбојкаша између Новог Пазара и Црвене звезде играће се од 16 часова, а финале у конкуренцији одбојкашица између Црвене звезде и Железничара од 19 часова. Обе утакмице директно ће преносити РТС на Другом програму.НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ

Праве новине локални лист општина Лазаревац и Лајковац. Copyright SGFX media, 11550 Лазаревац, Јове Гркинића 14., Србија
Репродукција материјала са ове презентације без писмене дозволе је строго забрањено!