0
  • Казнене мере за неуређене обале око некатегорисаних путева
  • Према висини зараде Лазаревац пети у Србији
  • Асфалтирање пута за Бркиће у Ратковцу
  • Пет милиона динара из буџета за црквене објекте у Лајковцу
  • Трећи по реду Базар цвећа данас и сутра одржава се у Лазаревцу
  • Хуманитарно књижевно вече у организацији КЦ „Хаџи Рувим“
  • Лазаревчани су остали без тренера Зорана Пиркета Стојановића, који се сели у Кину где ће наставити са радом

Сјајни утисци са светског првенства у Дохи


Лазаревац
1377 |

Млади рукометаши, ученици Техничке школе „Колубара“, прваци државе у школском рукомету, пуни утисака и са добрим резултатом, вратили су се са светског првенства у Дохи( Катар), где су освојили 11. место.


Препуна утисака, презадовољна организацијом, гостопримством, дружењем свих учесника из свих земаља на овом такмичењу, али пре свега, презадовољна својим тимом и постигнуим резултатом, професор физичког васпитања, Ивана Бачанац, за Праве новине преноси импресије:

„Екипе су биле подељене у четири група А, Б, Ц и Д. Ми смо били Б група зајендно са Хрватском, Француском, Бугарском и Ираном, али се Иран није појавио. Наша група укрштала се са групом А.  Први меч играли смо против екипе Хрватске и изгубили смо. Лоше смо играли, а отежавајућа околност је била и велика разлика у температури и привикавање на температурну и временку разлику.

Изубили смо и меч против Француза, али се у том мечу већ осетила знатно боља игра. Након тога добили смо ти из Бугарске, након чега смо се укрштали са Данском, из групе А  и њих смо такође победили.

После тога смо од домаћина Катра изгубили са поеном разлике и меч је био јако добар  коректан. Да смо добили Катар, играли би за девето место. Потом смо добили Мароко и на крају играли против Грчке за једанаесто место и победили“.

Утисци су сјајни. Ивана каже да није било апсолутно никаквих проблема, да су  младићи и девојке из свих екипа олично дружили, све похвале упућене су организаторима, а играло се и Ужичко коло на обележавању Дана нације, а било је прилике и да се испробају специјелитети бројних кухиња широм света.

Све у свему,  све честитке и похвале на изузетном успеху и на одличном представљању  своје школе, Града и своје земље.НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ

Праве новине локални лист општина Лазаревац и Лајковац. Copyright SGFX media, 11550 Лазаревац, Јове Гркинића 14., Србија
Репродукција материјала са ове презентације без писмене дозволе је строго забрањено!