0
  • Нова столарија у вртићу "Дечије царство"
  • Министар Стефановић разговарао са полицијским службеницима у Убу, Лајковцу и Мионици
  • Годишња пчеларска изложба и саветовање у Лајковцу
  • Акција „Правилно је безбедно“ у лазаревачким школама
  • Конкурс за продајни базар цвећа и садног материјала "Најлепше из природе"
  • Кошаркаши Колубаре забележили су вредну победу над екипом Младости из Смедеревске Паланке

Шок у ФК Напредак из Новог Медошевца


Лазаревац
3668 |

Као гром из ведра неба стигла је вест из ФС Београда да ће фудбалери Напретка из Новог Медошевца играти нови бараж за попуну Зонске лиге Београда.


Чланови Извршног одбора ФС Београда, променили су одлуку одбора за хитна питања и донели одлуку о баражу 12. Августа, између Авале 1939 и Напретка.

“Још сам у шоку и не знам шта да кажем, мислим да се ово ни једном клубу није догодило. Играли смо један бараж, потом смо промовисани у новог члана зоне, а сада морамо поново да се боримо. Мораћу под хитно да сазовем Скупштину клуба и да донесемо заједнички став. Једноставно постављам питање: „Да ли неком смета Напредак?“, речи су председника Напретка Бранка Станојевића.

Тренер Милоје Вукић је такође затечен новом одлуком.

“Спремали смо се за нову сезону и још нисмо комплетирали екипу, сада не знам коју екипу да спремам за бараж. У фудбалу сам дуго, али не памтим да је било оволико контрадикторности”, каже Вукић.

Многа питања су отворена, ако се бараж тумачи као наставак првенства да ли то значи да новајлије не могу наступати у баражу, да ли играчи који су напустили Авалу или Напредак могу играти бараж, а потом у нови клуб...?НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ

Праве новине локални лист општина Лазаревац и Лајковац. Copyright SGFX media, 11550 Лазаревац, Јове Гркинића 14., Србија
Репродукција материјала са ове презентације без писмене дозволе је строго забрањено!