0
  • Катарина Дамњановић прва допливала до Часног крста
  • Грејање стиже поподне
  • Kреативна радионица за малишане у Модерној галерији „Састављамо, цртамо и бојимо лик Свeтог Саве“

Сајам спорта - мисија успела!


Лазаревац
2271 |

„Хвала свима који су на било који начин допринели да овај догађај изгледа овако како је изгледао. Хвала учесницима, хвала посетиоцима, велико хвала Дарквуд пабу који је био главни спонзор овог великог догађаја за наш град, хвала и великанима својих спортова Ратку Николићу и Милораду Чавићу, који су улепшали цео овај догађај, водитељу Александру Трмчићу, диџеју Wisе D, итд... итд...“, рекао је Немања Столић, председник удружења „Ја се бавим спортом, а ти?“, у чијој организацији је у суботу на језеру очага одржан сајам спорта.


„Нађа Хигл нажалост из оправданих разлога није могла да дође“, додаје Столић видно задовољан учешћем великог броја спортских клубова на овом догађају.

„Плесни клуб Колус и удружење "Ја се бавим спортом, а ти?" и још 40 спортских клубова успели су да заједно пошаљу једну лепо поруку и пример зашто је важно и колико је лепо бавити се спортом“.

Био је организован и продајни базар, за који је главни део организације припао Бојани Сајић и који је употпунио цео догађај“, каже он.

„И време које нам није ишло на руку у последњи час је прешло на нашу страну, као што то и обично бива „СРЕЋА ПРАТИ ХРАБРЕ“!. Сајам је са спортистима и посетиоцима бројао између 2 и 3 хиљаде људи који су проциркулисали за пет сати колико је трајао цео догађај. Поклонили смо 50 мајица са потписима промотера сајма. Играла се и чувена игра Између две ватре у којој је учествовало близу 100 деце, а последњи који је остао у игри и победио за награду је освјио бицикл који је поклонио Дарквуд Паб.

Следеће године још озбиљније и још масовније....тек је почело“, најављује Столић.

Сајам спорта био је део Фан Феста који је обухватио поред спортског дела и базар и хуманитарни концерт групе САРС. Због позитивних реакција пре свега родитеља, удружење „Ја се бавим спортом , а ти?“ најављује да ће ово бити само почетак једне, верујемо, дуге традиције Сајма спорта у нашем граду.НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ

Праве новине локални лист општина Лазаревац и Лајковац. Copyright SGFX media, 11550 Лазаревац, Јове Гркинића 14., Србија
Репродукција материјала са ове презентације без писмене дозволе је строго забрањено!