0
  • Mинистарка Кубуровић посетила суд у Лазаревцу
  • Састанак руководства ГО Лазаревац са делегацијом Истарске жупаније
  • ЈП „Топлификација“ и ове године позитивно
  • Пољопривредници добили надокнаду шете на усевима соје
  • Општина Лајковац на Сајму туризма у Београду
  • Министар Вања Удовићич посетио ОШ „Кнез Лазар“
  • Култни филм „Кад буем мртав и бео“ у новом руху у ЦЗК Лазаревац
  • Финале Купа Србије у одбојци, Железничар-Ц.Звезда 3. марта у Лајковцу

Одбојкашице ОШ „Миле Дубљевић“ одбраниле титулу државног првака


Лајковац
595 |

На државном првенству у одбојци за основне школе, које се 20. и 21. фебруара одржава у Пријепољу, ученице Основне школе „Миле Дубљевић“ из Лајковца су одбраниле титулу државног првака у школској одбојци.


Младе Лајковчанке су победиле у финалу са 2:0, по сетовима 25:17 и 25:21 екипу ОШ „Свети Сава“ из Бачке Паланке и тако одбраниле титулу државног првака у школској одбојци.

Талентоване девојчице из Лајковца победиле су у првој утакмици екипу ОШ „Душан Радовић“ из Новог Сада са 2:0 (25:10, 25:16), док су у другом мечу савладале ОШ „Дубрава“ из Књажевца са 2:0 (25:16, 25:19).

Eкипу ОШ „Васа Пелагић“ из Лесковца“, победиле су такође убедљиво са 2:0 (25:14,25:10), а као шлаг на торту дошла је победа против екипе Бачке Паланке.

ОШ „Миле Дубљевић“ одбранила титулу државног првака освојену прошле године у Кладову.

Чланице Одбојкашке секције школе уједно су и пионирке ОК „Железничар“, осим Стефане Пакић, која наступа за „Црвену звезду“.

Тим је ове године подмлађен, углавном наступају ученице седмог и шестог разреда и поново бележе успехе, што указује на квалитет школе одбојке у Лајковцу. Предводе их професори физичког васпитања Александар Ђукић и Марко Ивковић. Пласман на државно првенство Лајковчанке су избориле победом на међуокружном такмичењу, после велике борбе и тесне победе над школом „Војислав Вока Савић“ из Лазаревца. На овом турниру Лајковчанке су победиле и одличну екипу ОШ „Слободан Бајић Паја“ из Сремске Митровице.

Основна школа „Миле Дубљевић“ је већ четири године узастопно окружни првак у одбојци.НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ

Праве новине локални лист општина Лазаревац и Лајковац. Copyright SGFX media, 11550 Лазаревац, Јове Гркинића 14., Србија
Репродукција материјала са ове презентације без писмене дозволе је строго забрањено!