0
  • Катарина Дамњановић прва допливала до Часног крста
  • Грејање стиже поподне
  • Kреативна радионица за малишане у Модерној галерији „Састављамо, цртамо и бојимо лик Свeтог Саве“

Ново руководство БК „Greatest“


Лазаревац
4948 |

У боксерском клубу „Greatest“ после само девет месеци, одржана је изборна скупштина на којој је постављено ново руководство клуба.


Оснивачи клуба Милош Гаљак и Немања Столић дали су оставке на месту председника и потпредседника клуба, да би могли да се максимално посвете свом тренерском послу, док је Немања још увек и активан такмичар клуба.

Нови председник клуба је Дејан Станојевић, који је иначе и председник Удружења предузетника Лазаревца. За другог човека у клубу изабран је Градимир Марковић, власник ресторана „Том и Џери“, док је секретар клуба бивши секретар кошаркаског клуба „Колубара” Иван Живковић - Гроф. Доктор клуба још од оснивања је др Милан Миловановић.

Дејан Станојевић је изјавио да су циљеви клуба да остану сви на окупу, тј. сви чланови Управног одбора,  затим да се омасови омладински погон, а самим тим и повећа број такмичара.

„На надавном мечу репрезентација Србије и Бугарске које је наш клуб организовао присутни су могли да виде нас потенцијал. У будућности нећемо пуцати на превелике циљеве, јер желимо да клуб расте полако, али сигурн", рекао је Миловановић.НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ

Праве новине локални лист општина Лазаревац и Лајковац. Copyright SGFX media, 11550 Лазаревац, Јове Гркинића 14., Србија
Репродукција материјала са ове презентације без писмене дозволе је строго забрањено!