0
  • Нове субвенције за пољопривреднике
  • Лајковчани ускоро добијају затворени базен
  • Потписани уговори о додели субвенција за набавку садница у ГО Лазаревац
  • Млади рукометаши отпутовали у Катар на Светско првенство
  • Одбојкашице ОШ „Миле Дубљевић“ одбраниле титулу државног првака

Нови председник УФТ Београда Бранко Соса Бабић посетио Лазаревац


Лазаревац
723 |

Нови председник Удружења фудбалских тренера Београда, Бранко Соса Бабић, започео је обилазак приградских савеза. Он је посетио ФС Лазаревац, где су га дочекали Марко Ранковић председник ОФС Лазареваца и председник тренерске организације Милан Миловановић.


."Захваљујем се на гостопримству и драго ми је што скупу присуствује и једна дама, Данијела Благојевић, која ради у мушком фудбалу, што је ме пријатно изненадило.Ова је прва радна посета са жељом да сарадња буде добра. Енергију и искуство имам и знам шта је проблематика тренера у Србији, али то морам добити од вас и када ми сва тренерска удружења под окриљем ФС Београда доставе проблематику, тада ћемо све искристалозовати и те пробелеме изнети челницима ФС Србије", рекао је Бабић.

"Финансије су кључ свега и морамо се изборити за већа средства које ћемо проследити вама, како би организовали семинаре и унапредили рад свих тренера.Само узајамно можемо поправити стање нашој организацији. Радује ме што се  колега Миловановић спремио за овај састанак, јер је написао план рада ваше тренерске организације и наравно жеље", рекао је он.

"Добру сарадњу смо имали и са претходником Јоцом Милекићем и надам се да ће сарадња и са господином Бабићем бити само побољшана. Жеља ми је да организујемо неколико семинара како би се наши тренери на прави начин едуковали јер смо једна од већих организација у београдском фудбалу", рекао је Милан Миловановић.НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ

Праве новине локални лист општина Лазаревац и Лајковац. Copyright SGFX media, 11550 Лазаревац, Јове Гркинића 14., Србија
Репродукција материјала са ове презентације без писмене дозволе је строго забрањено!