0
  • Нове субвенције за пољопривреднике
  • Лајковчани ускоро добијају затворени базен
  • Потписани уговори о додели субвенција за набавку садница у ГО Лазаревац
  • Млади рукометаши отпутовали у Катар на Светско првенство
  • Одбојкашице ОШ „Миле Дубљевић“ одбраниле титулу државног првака

Никола Ристић упорношћу до дреса репрезентације


Лазаревац
396 |

Репрезентација Србије налази се на висинским припремама на Златибору. Најбољи боксери Србије окупили су се 10. јануара, а припреме трају све до 1. фебруара, након чега се сви враћају у матичне клубове, а потом их све очекује државно првенство у Јагодини, које траје од 22. до 25. фебруара.


Боксер БК "Greatest" из Лазаревца у лакој категорији (60 кг) Никола Ристић који је недавно победом у Зрењанину над Александром Наумовским изборио место у националном тиму вредно тренира на Златибору, Никола је раме уз раме у селекцији коју предводе искусни Ајетовић, Стошић, млади Бујисић и остали најбољи боксери Србије.

Тренери репрезентације Томислав Антељ, Милан Пиперски, Мане Марцета и Слободан Костић, дали су предност младим боксерима, али сви они морају оправдати указано поверење већ на државном првенству, као и на првим мечевима репрезентације у овој години.
Председник савеза Ненад Боровчанин са својим сарадницима посетио је национални тим на Златибору и том приликом обратио се свима, са речима да је на њима само да марљиво тренирају, а савез ће дати све од себе да им обезбеди све неопходно да се могу доказати и на међународној сцени.НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ

Праве новине локални лист општина Лазаревац и Лајковац. Copyright SGFX media, 11550 Лазаревац, Јове Гркинића 14., Србија
Репродукција материјала са ове презентације без писмене дозволе је строго забрањено!