0
  • Казнене мере за неуређене обале око некатегорисаних путева
  • Према висини зараде Лазаревац пети у Србији
  • Асфалтирање пута за Бркиће у Ратковцу
  • Пет милиона динара из буџета за црквене објекте у Лајковцу
  • Трећи по реду Базар цвећа данас и сутра одржава се у Лазаревцу
  • Хуманитарно књижевно вече у организацији КЦ „Хаџи Рувим“
  • Лазаревчани су остали без тренера Зорана Пиркета Стојановића, који се сели у Кину где ће наставити са радом

Кртице јесењи прваци


Лазаревац
686 |

Оконачан је први део првенства Супер Б лиге за рукометаше. Рукометаши Колубаре одиграли сјајно први део сезоне и окитили се титулом јесењег првака.


Пулени тренера Владимира Драгићевића заслужено зимују на првој позицији и стекли су велику шансу да на крају сезоне сачувају лидерску позицију и врате се у елитну лигу. Колубара је у сезону ушла са потајном надом да се могу умешати у борбу за лидерску позицију.

Слаб старт су надоместили како се ближио крај сезоне и у последњих пет кола забележили су четири победе и један реми и стигли до првог места.

„Рад се исплатио, добро смо одрадили припреме које су у целости биле у Лазаревцу. Морам похвалити све играче који су ове јесени облачили зелено - црни дрес, јер су испуњавали све захтеве. И поред првог места на крају првог дела нема еуфорије, наставићемо да добро радимо и настојаћемо да сачувамо прво место“,  речи су тренера Вадимира Драгићевића.

Највећи терет изнели су најискуснији од голмана Ђукића преко Ненадића, Митровића, Радовановића, али завидну ролу пружали су Протић, Петровић,Радојичић, Тривић, Јеличић.

Ове јесени тренер Драгићевић у игру је уводио и малде снаге који су будућност клуба Живковића, Солујића, браћу Јовановић, Вујошевића, Мартиновића. У клубу се посебно похвално изјашњавају о генерацији дечака рођених 2002. године који за коју годину треба да буду окосница клуба, са којима са доста успеха ради Срђан Јовановић некадашњи сјајни бек Колубаре, који је и први асистент тренера Драгићевића.

 НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ

Праве новине локални лист општина Лазаревац и Лајковац. Copyright SGFX media, 11550 Лазаревац, Јове Гркинића 14., Србија
Репродукција материјала са ове презентације без писмене дозволе је строго забрањено!