0
  • Mинистарка Кубуровић посетила суд у Лазаревцу
  • Састанак руководства ГО Лазаревац са делегацијом Истарске жупаније
  • ЈП „Топлификација“ и ове године позитивно
  • Пољопривредници добили надокнаду шете на усевима соје
  • Општина Лајковац на Сајму туризма у Београду
  • Министар Вања Удовићич посетио ОШ „Кнез Лазар“
  • Култни филм „Кад буем мртав и бео“ у новом руху у ЦЗК Лазаревац
  • Финале Купа Србије у одбојци, Железничар-Ц.Звезда 3. марта у Лајковцу

Донација за фудбалске клубове ОФС Лазаревца


Лазаревац
951 |

У просторијама фудбалског клуба Колубара уручена је опрема за 31 фудбалски клуб под окриљем ОФС Лазаревца. Додели спортске опреме присуствовали су генeрални секретар ФС Србије Јован Шурбатовић, Слободан Павковић, Бојан Синђелић председник ГО Лазаревац, државни секретар и председник ФК Колубара Бојан Стевић, Предраг Перуничић и Дарко Станић.


„Ово је велики дан за наше бројне фудбалске клубове и доказ да се мисли и о условно речено „малим клубовима“. Ја се морам похвалити да ће овог пролећа на стадиону Колубаре бити постављени рефектори и да ћемо неке првенствене мечеве играти у вечерњим сатима. ГО Лазаревац покрива трошкове за суђење и котизацију и тако ће бити и у овој години. Захваљујем се свим гостима који су данас дошли у наш град и донели вредне поклоне“, казао је Стевић.

„Ово је доказ да наш савез не заборавља клубове из нижих лига. Председник ФСС Кокеза је данас спречен да дође јер је угостио председника ФС Енглеске, али је упутио поздраве. До сада смо донирали опрему за око 1000 клубова, а надам се да ћемо у наредном периоду обезбедити опреме за још 1000 клубова и да ћемо број наших фудбалских увећати са 2500 на 3000“, казао је Шурбатовић.

Слободан Бобе Павковић је кратко рекао: „У малим клубовима се рађају велики играчи и ФС Србије ће увек изнаћи средства да помогне најмање клубове и верујем да ће у опреми коју донирамо за коју годину на велику сцену стићи неки играч и из овог краја”.

Марко Ранковић председник ОФС Лазаревца се захвалио гостима. „Велика помоћ за наше клубове и доказ да се клубови не деле на мале и велике. Када се сви удружимо можемо много помоћи и верујем да ће ових донација бити и у наредном периоду“, казао је Ранковић.НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ

Праве новине локални лист општина Лазаревац и Лајковац. Copyright SGFX media, 11550 Лазаревац, Јове Гркинића 14., Србија
Репродукција материјала са ове презентације без писмене дозволе је строго забрањено!