0
  • Нова столарија у вртићу "Дечије царство"
  • Министар Стефановић разговарао са полицијским службеницима у Убу, Лајковцу и Мионици
  • Годишња пчеларска изложба и саветовање у Лајковцу
  • Акција „Правилно је безбедно“ у лазаревачким школама
  • Конкурс за продајни базар цвећа и садног материјала "Најлепше из природе"
  • Кошаркаши Колубаре забележили су вредну победу над екипом Младости из Смедеревске Паланке

Скупштина: Крстовић в.д. директора ЈПКП Лазаревац, подршка Грчићу


Лазаревац
3485 |

Данас је одржана 14. седница Скупштине ГО Лазаревац на којој су одборници разматрали пет тачака Дневног реда, од којих су четири усвојене по скраћеном поступку.


Усвојен је Предлог решења о престанку мандата директора ЈПКП Лазаревац, као и Предлог решења о именовању вршиоца дужности ове функције.

За в.д. директора ЈПКП Лазаревац на период од шест месеци изабран је досадашњи директор Милисав Крстовић.
"Конкурс за директора овог предузећа још увек је у току", објаснио је након седнице председник Скупшптине ГО Лазаревац Томислав Рикановић. Конкукрс је у једном тренутку био обустављен зато што је један од чланова комисије поднео оставку на ту функцију. У међувремену се то регулисало и процедура ће бити спроведена до краја у складу са законом", рекао је Рикановић.

Скупштина је дала позитивно мишљење Владимиру Илићу из Жупањца, одборнику Скупштине ГО Лазаревац да врши другу јавну функцију - директора Привредног друштва "Тигар" А.Д. Пирот.
Скупштина је утврдила и престанак дужности члана Надзорног одбора Установе културе "Прво приградско позориште Лазаревац" Ивану Ранковићу и именовала за члана Надзорног одбора, на четири године, Душка Корлата.
По завршетку седнице, прецизније, након њеног дела који се односио на Дневни ред, одбрници су имали прилику да поставе одборничка питања.

Подршка Грчићу

Између осталих, одборник Момчило Нешковић предложио је да се Влади Републике Србије упути пропратно писмо у коме би се пружила подршка и послао предлог да се Милорад Грчић, који је сада вршилац дужности директора ЕПС-а именује за директора ове компаније, а предлог је подржао и шеф одборничке групе ГГ "Лазаревац Наша кућа", председник синдиката ЕПС-а Милан Ђорђевић. 

Ђорђевић је такође поставио питање будућности фирме "Гас бетон" у Лазаревцу, а било је речи и о изборима за Савете Месних заједница.НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ

Праве новине локални лист општина Лазаревац и Лајковац. Copyright SGFX media, 11550 Лазаревац, Јове Гркинића 14., Србија
Репродукција материјала са ове презентације без писмене дозволе је строго забрањено!