0
  • Нове субвенције за пољопривреднике
  • Лајковчани ускоро добијају затворени базен
  • Потписани уговори о додели субвенција за набавку садница у ГО Лазаревац
  • Млади рукометаши отпутовали у Катар на Светско првенство
  • Одбојкашице ОШ „Миле Дубљевић“ одбраниле титулу државног првака

Новогодишњи коктел ГО Лазаревац


Лазаревац
591 |

Свечани Hовогодишњи коктел, за све пријатеље и сараднике, приредили су представници Градске општине Лазаревац.


Свечаном коктелу организованом поводом нове 2018. године, а који је организован у општини Лазаревац, поред представника локалне самоуправе присуствовали су и представници јавних предузећа, институција, привредног, културног, спортског живота.

Председник ГО Лазаревац Бојан Синђелић захвалио се предузећима, установама, представницима министарства и предствницима Града, који су у 2017. години, како је рекао, дали немерљив допринос да грађани Лазаревца живе боље него што су живели у 2016. години.

„Овакви скупови су прилика да разменимо искуства и договоримо даљу сарадњу у неформалном разговору, а све у циљу да би 2018. г била успешнија, а такође и прилика да свим предузећима и фирмама са којима сарађујемо укажемо пажњу и разумевање, како би на адекватан начин грађанима општине Лазаревац могли да обезбедимо бољи живот у овој години “, рекао је Синђелић.

Он је рекао да паузе у радовима на територији општине нема, те да се настављају радови на путној инфраструктури, изградњи породилишта, а приводе се крају и радови у главној улици.

 

 НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ

Праве новине локални лист општина Лазаревац и Лајковац. Copyright SGFX media, 11550 Лазаревац, Јове Гркинића 14., Србија
Репродукција материјала са ове презентације без писмене дозволе је строго забрањено!