0
  • Катарина Дамњановић прва допливала до Часног крста
  • Грејање стиже поподне
  • Kреативна радионица за малишане у Модерној галерији „Састављамо, цртамо и бојимо лик Свeтог Саве“

Народни посланици Двери у Лазаревцу


Лазаревац
467 |

У суботу, 16. децембра, у склопу краћег протокола, Лазаревац су посетили председник Двери и народни посланик Бошко Обрадовић и народни посланик Марија Јањушевић.


Делегација Двери, на челу са народним посланицима, положила је венац у спомен костурници храма св. великомученика Димитрија у Лазаревцу, а поводом обележавања 103. годишњице од славне Колубарске битке - вероватно највеће војне победе у историји српског народа.

Након свечаног полагања венца, у великој скупштинској сали ГО Лазаревац уприличен је скуп са Лазаревчанима у форми састанка са народним посланицима, а са фокусом на нове мере породичне политике Двери које су тако презентоване по први пут на јавном скупу од почетка кампање.

У сали испуњеној до последњег места, посланике је дочекало више од 100 присутних грађана. У уводним излагањима било је речи и о скупштинском раду као и о стратешким плановима Двери за предстојећу 2018. годину.

"Скуп је протекао у изразито позитивној атмоафери и интерактивном духу са бројним питањима од стране грађана а након скупа, уприличен је и коктел за све госте на ком су настављени непосредни разговори и дружење". утисцису чланова ОО Двери Лазаревац.НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ

Праве новине локални лист општина Лазаревац и Лајковац. Copyright SGFX media, 11550 Лазаревац, Јове Гркинића 14., Србија
Репродукција материјала са ове презентације без писмене дозволе је строго забрањено!