0
  • Казнене мере за неуређене обале око некатегорисаних путева
  • Према висини зараде Лазаревац пети у Србији
  • Асфалтирање пута за Бркиће у Ратковцу
  • Пет милиона динара из буџета за црквене објекте у Лајковцу
  • Трећи по реду Базар цвећа данас и сутра одржава се у Лазаревцу
  • Хуманитарно књижевно вече у организацији КЦ „Хаџи Рувим“
  • Лазаревчани су остали без тренера Зорана Пиркета Стојановића, који се сели у Кину где ће наставити са радом

Министар Стефановић разговарао са полицијским службеницима у Убу, Лајковцу и Мионици


Лајковац
835 |

Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова др Небојша Стефановић посетио је данас полицијске станице у Убу, Лајковцу и Мионици где је разговарао са полицијским службеницима о безбедносној ситуацији у овим општинама. (фото: МУП)


Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова др Небојша Стефановић посетио је данас полицијске станице у Убу, Лајковцу и Мионици где је разговарао са полицијским службеницима о безбедносној ситуацији у овим општинама.

„Интересује ме какво je реално стање на терену, али и шта то Министарство унутрашњих послова још може да уради да олакша посао полицијаца. Драго ми је да видим да смо успели да осавременимо и унапредимо одређене капацитете полиције у овим општинама, пре свега набавком нових возила, док у Убу од 2015. године имамо и нову зграду полицијске станице која испуњава све неопходне стандарде“, рекао је министар.

Стефановић је истакао да Министарство унутрашњих послова жели новим улагањем у опрему, обуке, курсеве и тренинге да унапреди заштићеност полицијских службеника, али и њихову ефикасност која ће допринети и побољшању безбедности грађана.

„Драго ми је да на територији Полицијске управе Ваљево нема већих проблема и извршења тежих кривичних дела и драго ми је да видим да полицајци разумеју да је потребно да уложе додатни напор како би грађани осетили њихову посвећеност, али, такође, желим и да грађани схвате колико је тежак посао који полицајци свакодневно обављају“, нагласио је министар Стефановић.НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ

Праве новине локални лист општина Лазаревац и Лајковац. Copyright SGFX media, 11550 Лазаревац, Јове Гркинића 14., Србија
Репродукција материјала са ове презентације без писмене дозволе је строго забрањено!