0
  • Нове субвенције за пољопривреднике
  • Лајковчани ускоро добијају затворени базен
  • Потписани уговори о додели субвенција за набавку садница у ГО Лазаревац
  • Млади рукометаши отпутовали у Катар на Светско првенство
  • Одбојкашице ОШ „Миле Дубљевић“ одбраниле титулу државног првака

Синиша Мали и Жика Шареница посетили Велике Црљене


Лазаревац
79 |

Предизборни политички скуп представника коалиције „Александар Вучић - Зато што волимо Београд“, одржан је синоћ у Дому културе у Великим Црљенима.


Скупу  у присуствовли Градоначелник Београда и трећи на овој листи Синиша Мали, председник  Покрета Снага Србије, Богољуб Карић, кандидат за одборник Скупштине Града Бограда новинар,  Живорад Николић - Жика Шареница, као и ВД директора ЕПС-а Милорад Грчић, државни секретар у Министарству управе и локалне самоуправе и председник ОО СНС Лазаревац Бојан Стевић, председник ГО Лазаревац Бојан Синђелић  и бројни други члнови и симпатизери  странака ове коалиције.

На самом почетку присутне је поздтавио председник Скупштине ГО Лазаревац Томислав Рикановић, који је овом приликом осврнуо се на перииод када су неке друге политичке опције биле на власти.

„Укупан дуг када смо дошли на чело престонице изноио је 1,2 милијарде  евра и он је у највећој мери био према пензионерима, породиљама, трудницама, према социјално угроженим породицама... Желим да напоменем да су у току мандата СНС сви ти дугови измирени“, рекао је он.

„Одговорном политиком председника СНС у Лазаревац и Велике Црљене уложено је и урађено много тока.  У Лазаревцу смо израдили преко 100 километара нових путева, преко 50 км водоводне мреже , преко 6 км канализационе мреже, покренули смо изградњу породилишта које ћемо завршити у овој гоини  и упослили преко 500 људи...“, рекао је Рикановић.

Синиша Мали, непосредно пре почетка састанка, обишао је породице Симић и Живановић у Великим Црљенима  где се кроз разговор упознао са њиховим проблемима и начином живота.

 Он је истакао да се СНС већ четири године бори за лепши и бољи Београд.  

„Капитални буџyет општине Лазаревац, дакле, оно што додајемо на текући буџет који Град Београд даје Лзаревцу, прошле године је био  53 милиона динара, а ове године је 200 милиона динара. Пре тога и деценијама уназад било је нула.  А то је новац који ваш председник општине заједно са вама троши на нове паркове, на сређивање амбуланти,  на канализацију, водовод, на отварање нових радних места... на то да Лазаревац буде боље и лепше мето за живот.“. рекао је Мали.

Присутнима су се обратили и Богољуб Карић и Живорад Николић.НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ

Праве новине локални лист општина Лазаревац и Лајковац. Copyright SGFX media, 11550 Лазаревац, Јове Гркинића 14., Србија
Репродукција материјала са ове презентације без писмене дозволе је строго забрањено!