0
  • Катарина Дамњановић прва допливала до Часног крста
  • Грејање стиже поподне
  • Kреативна радионица за малишане у Модерној галерији „Састављамо, цртамо и бојимо лик Свeтог Саве“

Аутобус на линији Београд - Лазаревац изгорео за пар минута


Лазаревац
1650 |

Приградски аутобус који саобраћа на линији Београд - Лазаревац потпуно је изгорео око 18 сати на Ибарској магистрали код Видиковца, а само пуком срећом није било повређених. Путници који су се затекли у аутобусу сведоче да је читаво возило било у пламену и да су се веома уплашили.


- У једном моменту угледали смо дим из мотора, а већ неколико тренутака касније бежали смо од пламена који се брзо проширио аутобусом - испричао је један од путника.

Срећом, Хитна помоћ није морала да интервенише.

- Нисмо имали позив за овај случај - рекли су нам из Хитне помоћи.

У питању је возило СП "Ласта", на којем се појавио дим у моторном простору.
- Возач је истог тренутка зауставио возило, помогао путницима да га напусте и покушао да са својим ПП апартом угаси ватру. У помоћ му је притекао колега са још једним ПП апаратом, али пожар је угашен тек након интервенције ватрогасаца - наводе у "Ласти", пише Блиц.

Како стоји у саопштењу овог предузећа, након истраге, утврдиће се узрок избијања позара, док је за сада констатована само већа материјална штета.

- Нагласио бих да повређених у овом случају није било, а да је возило било технички исправно, иначе не би могло бити пуштено у саобраћај - подвлачи Миодраг Скенџић испред "Ласте".НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ

Праве новине локални лист општина Лазаревац и Лајковац. Copyright SGFX media, 11550 Лазаревац, Јове Гркинића 14., Србија
Репродукција материјала са ове презентације без писмене дозволе је строго забрањено!