0
  • Казнене мере за неуређене обале око некатегорисаних путева
  • Према висини зараде Лазаревац пети у Србији
  • Асфалтирање пута за Бркиће у Ратковцу
  • Пет милиона динара из буџета за црквене објекте у Лајковцу
  • Трећи по реду Базар цвећа данас и сутра одржава се у Лазаревцу
  • Хуманитарно књижевно вече у организацији КЦ „Хаџи Рувим“
  • Лазаревчани су остали без тренера Зорана Пиркета Стојановића, који се сели у Кину где ће наставити са радом

Владимир Драгићевић нови директор СРЦ „Колубара“


Лазаревац
1844 |

Нови руководилац Сектора за рекреативно спортске активности је Владимир Драгићевић. Драгићевић је био успешан рукометаш Колубаре а сада и тренер.


Kао тренер са рукомeташима Колубаре донео је у Лазаревац титулу државног првака и два Купа Србије, а једно време је био и селектор кадетске репрезентације Србије.

„У овом Спортском центру сам провео младост и сигурно је ово место где сам највише провео времена, прво као играч, а потом и као тренер. Бити први човек у Спортско-рекреативном центру „Колубара“ је част, али и велика обавеза, јер кроз наш центар дневно прође преко 1500 корисника. Ту су ученици три школе: Техничке која користи стару халу, Гимназије и ОШ „Вока Савић” који користе велику халу. Поред њих велики број спортиста, рукометаши, одбојкашице, каратисти, кикбоксери, играчи малог фудбала, џудоа до великог броја рекреативаца. Ми смо и даље део ЕПС-а и наравно да предност имају радници РБ Колубаре", рекао је Драгићевић.

Он је поручио корисницима СРЦ Колубара да се кућни ред мора поштовати.

„Морамо сви полако мењати свест и сви корисници морају се придржавати кућног реда. Има доста термина за рекреацију радника који су потпуно бесплатни, али имамо активности које се плаћају, као што је коришћење базена и теретане. Један термин коришћена базена је 100 динара, а толико је и коришћење теретане и то наши суграђани често не желе да плате, па им саветујем да се сви придржавамо кућног реда  и свима ће бити боље. Увек сам са својим сарадницима спреман да чујемо сугестије корисника и спремни смо за сваки вид сарадње, али кућни ред се увек мора поштовати.“

Интервју са Владимиром Драгићевићем прочитајте у штампаном издању Правих новинаНАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ

Праве новине локални лист општина Лазаревац и Лајковац. Copyright SGFX media, 11550 Лазаревац, Јове Гркинића 14., Србија
Репродукција материјала са ове презентације без писмене дозволе је строго забрањено!