0
  • Нове субвенције за пољопривреднике
  • Лајковчани ускоро добијају затворени базен
  • Потписани уговори о додели субвенција за набавку садница у ГО Лазаревац
  • Млади рукометаши отпутовали у Катар на Светско првенство
  • Одбојкашице ОШ „Миле Дубљевић“ одбраниле титулу државног првака

Светосавски турнир у шаху окупио 81 такмичара


Лазаревац
189 |

У организацији шаховског клуба „Колубара“ и Црквене општине Лазаревац у недељу 28. јануара одржан је „Светосавски дечији шаховски викенд турнир“ у просторијама парохијског дома у Лазаревцу.


Турнир је благословио Његово Преосвештенство Епископ шумадијски Г. Јован. Такмичење је окупило, осим младих шахиста из општине Лазаревац и такмичаре из Смедерева, Панчева, Београда, Ваљева и Младеновца.

Укупно је учествовао 81 такмичар, који су били подељени у три групе: најмлађи (2010. годиште и млађи), средња група (2007- 2009) и најстарији (2003 -2006).

Играло се 7 кола, уз темпо игре од 15 минута по играчу.

У коначном пласману, у најмлађој групи прва три места заузели су Милићевић Андрија, Живановић Лазар и Свилар Петар. У средњој групи Милановић Марко Бијелица Данило и Ристић Лука, док су у старијој групи прва три места припала Томић Стефану, Радосављевић Вукашину и Савић Дуњи.

Турнир су помогли и Синдикат копова, синдикат Топлификације, компанија Дунав осигурање, пекара Панини, Кафе Лобо и Ла протеин шоп.НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ

Праве новине локални лист општина Лазаревац и Лајковац. Copyright SGFX media, 11550 Лазаревац, Јове Гркинића 14., Србија
Репродукција материјала са ове презентације без писмене дозволе је строго забрањено!