0
  • Нове субвенције за пољопривреднике
  • Лајковчани ускоро добијају затворени базен
  • Потписани уговори о додели субвенција за набавку садница у ГО Лазаревац
  • Млади рукометаши отпутовали у Катар на Светско првенство
  • Одбојкашице ОШ „Миле Дубљевић“ одбраниле титулу државног првака

Плесни клуб „Колус“ из Лазаревца у споту Beyonce


Лазаревац
7260 |

Плесна група „Колус“ из Лазаревца ових дана доживела је велики успех. Овога пута није реч о добрим резултатима на неком од важних такмичења, иако им такви успеси не мањкају.


Наиме, њих је контактирала представница продуцентске куће Entertaiment Clearances, Cassandra Barbour  која ради са чувеном музичком дивом Beyonce , тражећи од ``Колуса`` дозволу за коришћење  њихове кореографије за нумеру  Mi Gente / J Balwin, Willy William and Beyonce.

Како кажу заступници ове музичке звезде, пратећи рад бројних организација од Мексика до Кариба, које пружају помоћ жртвама разорних торнада и земљотреса, одлучили су да сва средства добијена од  овог пројекта, тачније спота за remix нумере  Mi Gente , буду намњена баш у те сврхе.

Из плесног клуба „Колус“ кажу да је ово изузетна част и привилегија и да је испоштована комплетна процедура од потписивања уговора до сагласности родитеља плесача који имају испод 18 година.

У споту се поред плесача из Лазаревца појављују и чувени плесни кореографи са запада као и друге познате личности.

Спот Mi Gente / J Balwin, Willy William featuring  Beyonce се већ ``вртри`` на  Youtube.НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ

Праве новине локални лист општина Лазаревац и Лајковац. Copyright SGFX media, 11550 Лазаревац, Јове Гркинића 14., Србија
Репродукција материјала са ове презентације без писмене дозволе је строго забрањено!