0
  • Казнене мере за неуређене обале око некатегорисаних путева
  • Према висини зараде Лазаревац пети у Србији
  • Асфалтирање пута за Бркиће у Ратковцу
  • Пет милиона динара из буџета за црквене објекте у Лајковцу
  • Трећи по реду Базар цвећа данас и сутра одржава се у Лазаревцу
  • Хуманитарно књижевно вече у организацији КЦ „Хаџи Рувим“
  • Лазаревчани су остали без тренера Зорана Пиркета Стојановића, који се сели у Кину где ће наставити са радом

Асфалтирање у МЗ Момчило Павловић


Лазаревац
678 |

Грађевинска сезона на територији ГО Лазаревац, нарочито када је путна инфраструктура у питању, у пуном је јеку. Приводе се крају радови на асфалтирању Жичке улице у МЗ Момчило Павловић. Радове је обишао члан Већа ГО Лазаревац Александар Булатовић.


„Настављени су радови према плану који је направљен почетком године. У наредном периоду у самом градском језгру биће асфалтирано десетак некатегорисаних путева. Тренутно се налазимо у Жичкој улици која се данас завршава. Улица се асфалтира на молбу МЗ Момчило Павловић, а средства је обезбедила ГО Лазаревац. Поред ове улице, данас се изводе радови на асфалтирању тротоара у МЗ Загорка Драговић у улици Стефана Немање, а за ове радове средства су обезбеђена из Града Београда, односно ЈП "Путеви Београд“, рекао је он.


Жичка улица у дужини од двеста метара спаја Колубарски трг и улицу Живојина Жујовића и представљала је један од дугогодишњих проблема становника овог дела града.
Председник савета МЗ Момчило Павловић Живота Живковић каже да су у овој месној заједници без асфалта још две некатегорисане улице, Симе Шолаје и браће Миловановић. Њиховом реконструкцијом све улице у овој месној заједници биле би под асфалтом. Потребна је и поправка неких улица, где прво треба урадити воду, а онда асфалтирати. Живковић је захвалио ГО Лазаревац што је изнашла могућности и средства да асфалтира ову улицу и настави са даљим радовима.

 НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ

Праве новине локални лист општина Лазаревац и Лајковац. Copyright SGFX media, 11550 Лазаревац, Јове Гркинића 14., Србија
Репродукција материјала са ове презентације без писмене дозволе је строго забрањено!