0
  • Катарина Дамњановић прва допливала до Часног крста
  • Грејање стиже поподне
  • Kреативна радионица за малишане у Модерној галерији „Састављамо, цртамо и бојимо лик Свeтог Саве“

АИК Банка донирала опрему институцијама у Лазаревцу и Обреновцу


Лазаревац
413 |

АИК Банка донирала је рачунарску опрему и намештај институцијама у Лазаревцу и Обреновцу, са циљем да онима који бораве у овим институцијама обезбеде боље услове рада и комфор.


Институције којима је АИК Банка донирала рачунарску опрему и намештај, су Дом здравља Лазаревац и ЈКПК Лазаревац и Синдикат ТЕНТ-а ОбреновацАИК Банка донирала опрему институцијама у Обреновцу и Лазаревцу.
„Задовољство нам је што смо у прилици да кроз ову донацију пружимо подршку и обезбедимо боље услове рада једном броју институција у Обреновцу и Лазаревцу. АИК Банка као друштвено одговорна институција има намеру да својим примером мотивише и друга правна лица и појединце како би се максимално подржале институције којима је помоћ најпотребнија.“, изјавио је Душан Ристановић, директор филијале АИК Банке у Лазаревцу.
АИК Банка представљају друштвено одговорну институцију која води рачуна о унапређењу заједнице и онима којима је помоћ најпотребнија. Представљајући снажан ослонац развоју локалне заједнице, АИК Банка доприноси бољем квалитету живота, који се огледа у континуираним улагањима и иновацијама, показивању еколошке свести и бриге о заштити животне средине.НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ

Праве новине локални лист општина Лазаревац и Лајковац. Copyright SGFX media, 11550 Лазаревац, Јове Гркинића 14., Србија
Репродукција материјала са ове презентације без писмене дозволе је строго забрањено!