0
  • Амбасадор Кубе прославио у Лазаревцу Св. Трифунане ЕПС-а
  • Хапшење у Лазаревцу због крађе имовине ЕПС-а
  • Библиотека даривала књиге за децу Дому здравља
  • Слађана Маченовски, наставница Информатика и рачунарство у ОШ „Војислав Вока Савић“, награђена је Јавном наградном конкурсу Министарства
  • НУРДОР – У Лазаревцу обележен Дан деце оболеле од рака

1. септембар


Лазаревац
2587 | 0

Вест: Родитељи ће оцењивати рад наставника! А ко ће њих да оцењује? А ко ће да оцењује оне који оцењују родитеље? Па опет, и те неке тамо треба оценити.


Дакле, у свим тим оценама и проценама, где су наша деца? Испред телевизора и монитора компјутера, са мобилним телефонима у рукама или ,далеко било, на улици у лошем друштву? И све то између два тренинга и минимум једне школе страног језика. Понекад се деси да од вананаставних активности, оне наставне не могу стићи на ред. После се чудимо што је свет изокренут.

Постоји једно универзално правило, од кога, када би што мање родитеља одступало, свет би био много једноставнији. Дакле, деца треба да уче, да се играју и понекад да помогну одраслима у неким одабраним пословима. Чини се да је то то, али што би било једноставно кад може компликовано, јер треба испунити сва реална и нереална очекивања, превелике амбиције, неиспуњене снове својих предака, који у овој нашој земљи, упорно се преносе са колена на колено.

Као да заборавимо да уз кућно васпитање, међусобно поштовање, мало рада и труда, школа стварно постаје пријатељ, савезник родитељима а и за децу може бити забавана.

Срећан вам полазак у школу!НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ

Праве новине локални лист општина Лазаревац и Лајковац. Copyright SGFX media, 11550 Лазаревац, Јове Гркинића 14., Србија
Репродукција материјала са ове презентације без писмене дозволе је строго забрањено!